www.moederzonderkind.nl  /  www.vaderzonderkind.nl
logo
Home
Wij over onszelf
Mijn blogs
In de media
Informatie/hulp
Lotgenoten
Contactformulier

 Mijn verhaal in het kort

 

Sinds ik deze website 5 jaar terug heb overgenomen, heb ik veel energie gestopt in Moederzonderkind, met name via de media. Ondanks mijn inzet blijft het aantal websitebezoekers laag en is er geen nieuwe inbreng van bezoekers. Daarom heb ik uit financieel oogpunt en bovenstaande redenen besloten om deze website op te heffen. Eind augustus 2018 gaat deze website offline. 

 

 

Ik ben Jozette Ederveen (51 jaar) en mijn man (46) leerde ik kennen in 2005. Hij had een zoon van 4 jaar uit een eerdere relatie. (inmiddels is hij 16 en woont bij ons). Hij is nog steeds het allermooiste cadeautje dat ik in mijn leven heb gekregen...

 

Mijn man en ik wilden heel graag een kindje van ons tezamen. 5 jaar zijn wij bezig geweest om deze wens in vervulling te laten gaan. Maar... na 7 miskramen besloten wij te stoppen met onze zwangerschapswens. Wij konden het emotioneel niet meer aan om nogmaals een miskraam mee te moeten maken. Mijn lichaam en vooral mijn hormoonhuishouding was helemaal uit balans. Gezien mijn leeftijd moest ik accepteren dat ik nooit moeder zou gaan worden van een 'eigen' kindje.

 

Wij hebben nog gekeken of er andere mogelijkheden voor ons waren om voor een kind te kunnen zorgen. Voor adoptie waren mijn man en ik te oud. Bij pleegzorg kwamen wij niet verder i.v.m. het beroep van mijn man. Kortom... het hield voor ons op.  

 

Ik moest een streep zetten onder mijn kinderwens. Dit ging gepaard met de nodige emoties. Deze heb ik in fases van mij afgeschreven en zijn te lezen via http://www.moederzonderkind.nl/mijn-blogs.html

 

 

Mijn ervaringen gebruik ik nu om lotgenoten te helpen. Zie 

http://www.moederzonderkind.nl/in-de-media.html 

Top
Moeder zonder kind  | info@moederzonderkind.nl